Повернутися до огляду рецептів
Класичний чізкейк з Philadelphia Original
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
ПОРЦІЙ
16
Інгредієнти
- 180 г пісочного печива
- 90 г вершкового масла
- 600 г Philadelphia Original
- 200 мл вершків (33-35% жирності)
- 2 столові ложки лимонного соку
- 20 г швидкорозчинного желатину
- 80 г цукру
- фрукти для декорування
Приготування
-
КРОК 1 Покладіть печиво в пакет та подрібніть його качалкою або руками в дрібну крихту. Злегка розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами. Дно форми вистеліть пергаментом, розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте, щоб вийшов щільний корж. Форму бажано використовувати роз'ємну, діаметром (Ø 22-24 см).
-
КРОК 2 Змішайте вінчиком крем-сир, лимонний сік і цукор до однорідної текстури.
-
КРОК 3 Збийте вершки до білих піків. Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок. Швидко змішайте з сумішшю з крем-сиру.
-
КРОК 4 Викладіть готову масу на основу з печива та розрівняйте її.
Готовий чізкейк покладіть або в морозильник на годину, або в холодильник на 5 години. Перед подачею прикрасьте свіжими фруктами на ваш смак.
Смачного!