Повернутися до огляду рецептів

Класичний чізкейк з Philadelphia Original

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

30 хвилин

ПОРЦІЙ

16

Інгредієнти

  • 180 г пісочного печива
  • 90 г вершкового масла
  • 600 г Philadelphia Original
  • 200 мл вершків (33-35% жирності)
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 80 г цукру
  • фрукти для декорування

Приготування

  • КРОК 1 Покладіть печиво в пакет та подрібніть його качалкою або руками в дрібну крихту. Злегка розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами. Дно форми вистеліть пергаментом, розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте, щоб вийшов щільний корж. Форму бажано використовувати роз'ємну, діаметром (Ø 22-24 см).

  • КРОК 2 Змішайте вінчиком крем-сир, лимонний сік і цукор до однорідної текстури.

  • КРОК 3 Збийте вершки до білих піків. Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок. Швидко змішайте з сумішшю з крем-сиру.

  • КРОК 4 Викладіть готову масу на основу з печива та розрівняйте її.

    Готовий чізкейк покладіть або в морозильник на годину, або в холодильник на 5 години. Перед подачею прикрасьте свіжими фруктами на ваш смак.

    Смачного!