Повернутися до огляду рецептів

Чізкейк з малиною і ревенем у склянці

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

25 хвилин

ПОРЦІЙ

4

Інгредієнти

  • 140 г пісочного печива або готового бісквіту
  • 200 мл вершків (33-35% жирності)
  • 600 г Philadelphia Original
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 90 г цукру
  • 350 г малини (свіжої або замороженої)
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 100 г конфітюру з ревеню
  • 15 г меленого імбиру

Приготування

  • КРОК 1 Подрібніть печиво або бісквіт і покладіть на дно склянки.

  • КРОК 2 Збийте вершки до білих піків. Повільно змішайте їх вінчиком з крем-сиром Philadelphia Original, 2 ст.л соку лимону та цукром.

  • КРОК 3 Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок.

  • КРОК 4 У сотейник з желатином додаємо 100 г конфітюру з ревеню, додаємо малину, цукор та імбир. Варимо на маленькому вогні 2-5 хв.

  • КРОК 5 У склянку викладаємо шарами крихту з пісочного печива або бісквіт, крем-сир із вершками та джем з малини та ревеню.

    Смачного!