Повернутися до огляду рецептів
Чізкейк з малиною і ревенем у склянці
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
25 хвилин
ПОРЦІЙ
4
Інгредієнти
- 140 г пісочного печива або готового бісквіту
- 200 мл вершків (33-35% жирності)
- 600 г Philadelphia Original
- 2 столові ложки лимонного соку
- 90 г цукру
- 350 г малини (свіжої або замороженої)
- 20 г швидкорозчинного желатину
- 100 г конфітюру з ревеню
- 15 г меленого імбиру
Приготування
-
КРОК 1 Подрібніть печиво або бісквіт і покладіть на дно склянки.
-
КРОК 2 Збийте вершки до білих піків. Повільно змішайте їх вінчиком з крем-сиром Philadelphia Original, 2 ст.л соку лимону та цукром.
-
КРОК 3 Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок.
-
КРОК 4 У сотейник з желатином додаємо 100 г конфітюру з ревеню, додаємо малину, цукор та імбир. Варимо на маленькому вогні 2-5 хв.
-
КРОК 5 У склянку викладаємо шарами крихту з пісочного печива або бісквіт, крем-сир із вершками та джем з малини та ревеню.
Смачного!