ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

30 хвилин

ПОРЦІЙ

16

Інгредієнти

  • 180 г пісочного печива
  • 90 г вершкового масла
  • 600 г Philadelphia Original
  • 200 мл вершків (33-35% жирності)
  • 1 лайм (або лимон)
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 50 мл тоніку
  • 80 грамів цукру
  • 300 грамів дині або кавуна
  • 2 ст.л меду

Приготування

  • КРОК 1 Подрібніть печиво качалкою або руками. Розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами печива та утрамбуйте в форму (Ø 22-24 см).

  • КРОК 2 Помийте лайм, натріть цедру і вичавіть сік. Збийте вершки до білих піків. Повільно змішайте їх вінчиком з крем-сиром Philadelphia Original, 1 ст. ложкою соку лайма, 1 ч.л цедри та цукром.

  • КРОК 3 Желатин залийте холодним тоніком і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок. Швидко змішайте розчинений желатин з сумішшю з крем-сиру. Перелийте суміш у форму. Охолоджуйте чізкейк принаймні три години у холодильнику, або у морозилці.

  • КРОК 4 М'якоть дині (або кавуна) наріжте на маленькі кубики та змішайте з 1 столовою ложкою соку лайма. Прикрасьте чізкейк. Додайте мед на чізкейк тонкими пацьорками.

    Смачного!