ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

30 хвилин

ПОРЦІЙ

16

Інгредієнти

  • 180 г пісочного печива
  • 90 г вершкового масла
  • 600 г Philadelphia Original
  • 200 мл вершків (33-35% жирності)
  • 2 столові ложки соку лайма (або лимону)
  • 300 г свіжої або замороженої чорниці
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 80 г цукру

Приготування

  • КРОК 1 Подрібніть печиво качалкою або руками. Розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами печива та утрамбуйте в форму (Ø 22-24 см).

  • КРОК 2 Помийте лайм та вичавіть сік. Збийте вершки до білих піків. Повільно змішайте їх вінчиком з крем-сиром Philadelphia Original, 1 ст. ложкою соку лайма та цукром. Обережно додайте чорниці (частину чорниць залиште для декору).

  • КРОК 3 Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок. Швидко змішайте розчинений желатин з сумішшю з крем-сиру Philadelphia Original та чорницями. Перелийте суміш у форму.

  • КРОК 4 Охолоджуйте чізкейк не менше 4 годин.
    Прикрасьте ягодами чорниці.

    Смачного!