Повернутися до огляду рецептів

Шоколадно — манговий чізкейк

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

30 хвилин

ПОРЦІЙ

12

Інгредієнти

  • 30 г темного шоколаду
  • 180 г пісочного печива
  • 60 г вершкового масла
  • 40 г швидкорозчинного желатину
  • 1 манго
  • 1 апельсин
  • 3 ст.л. кленового сиропу
  • 575 г крем-сиру Philadelphia Milka
  • 200 мл вершків (33-35% жирності)
  • 30 г цукру
  • 30 г амаретті (італійське мигдальне печиво)

Приготування

  • КРОК 1 Подрібніть печиво качалкою або руками. Розтопіть масло і шоколад. Змішайте інгредієнти. Дно форми вистеліть пергаментом (22- 24 см Ø), розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте. Поставте в холодильник на 30 хвилин.

  • КРОК 2 Замочіть 20 г желатину в холодній воді на 30 хвилин. М'якоть манго перебийте в пюре. З апельсину натріть цедру, вичавіть сік. Доведіть до кипіння пюре манго, апельсиновий сік і цедру. Додайте желатин, швидко розмішайте до моменту, щоб желатин повністю розчинився. Дайте суміші охолонути. З фруктового пюре вилийте декілька невеликих фігур у формі серця й остудіть їх протягом 1-2 годин. Решту пюре охолодіть, перелийте у форму з печивом та поставте застигати в холодильник.

  • КРОК 3 Замочіть 20 г желатину. Збийте вершки до білих піків. Змішайте Philadephia Milka, вершки і цукор. Поступово змішайте крем з кленовим сиропом. Вилийте суміш на шар з манговим пюре. Поставте застигати у холодильник на 4 години. Прикрасьте серцями з пюре і крихтами амаретті.

    Смачного!