Повернутися до огляду рецептів
Шоколадно — манговий чізкейк
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
ПОРЦІЙ
12
Інгредієнти
- 30 г темного шоколаду
- 180 г пісочного печива
- 60 г вершкового масла
- 40 г швидкорозчинного желатину
- 1 манго
- 1 апельсин
- 3 ст.л. кленового сиропу
- 575 г крем-сиру Philadelphia Milka
- 200 мл вершків (33-35% жирності)
- 30 г цукру
- 30 г амаретті (італійське мигдальне печиво)
Приготування
-
КРОК 1 Подрібніть печиво качалкою або руками. Розтопіть масло і шоколад. Змішайте інгредієнти. Дно форми вистеліть пергаментом (22- 24 см Ø), розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте. Поставте в холодильник на 30 хвилин.
-
КРОК 2 Замочіть 20 г желатину в холодній воді на 30 хвилин. М'якоть манго перебийте в пюре. З апельсину натріть цедру, вичавіть сік. Доведіть до кипіння пюре манго, апельсиновий сік і цедру. Додайте желатин, швидко розмішайте до моменту, щоб желатин повністю розчинився. Дайте суміші охолонути. З фруктового пюре вилийте декілька невеликих фігур у формі серця й остудіть їх протягом 1-2 годин. Решту пюре охолодіть, перелийте у форму з печивом та поставте застигати в холодильник.
-
КРОК 3 Замочіть 20 г желатину. Збийте вершки до білих піків. Змішайте Philadephia Milka, вершки і цукор. Поступово змішайте крем з кленовим сиропом. Вилийте суміш на шар з манговим пюре. Поставте застигати у холодильник на 4 години. Прикрасьте серцями з пюре і крихтами амаретті.
Смачного!