ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

15 хвилин

ПОРЦІЙ

16

Інгредієнти

  • 180 г пісочного печива
  • 90 г вершкового масла
  • 600 г Philadelphia Original
  • 200 мл вершків (33-35% жирності)
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 80 г цукру
  • фрукти для декорування

Приготування

  • КРОК 1 Покладіть печиво в пакет та подрібніть його качалкою або руками в дрібну крихту. Злегка розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами. Дно форми (Ø 22-24 см) вистеліть пергаментом, розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте, щоб вийшов щільний корж.

  • КРОК 2 Збийте вершки до білих піків. Повільно змішайте їх вінчиком з крем-сиром Philadelphia Original, 2 ст.л соку лимону та цукром.

  • КРОК 3 Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок. Швидко змішайте розчинений желатин з сумішшю з крем-сиру Philadelphia Original Перелийте суміш у форму на корж з печива.

  • КРОК 4 Охолодіть чізкейк протягом години у холодильнику (краще більше).

    Прикрасьте свіжими фруктами перед подачею.

    Смачного!