Повернутися до огляду рецептів
Міні чізкейк з малиною
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
35 хвилин
ПОРЦІЙ
5
Інгредієнти
- 180 г пісочного печива
- 90 г вершкового масла
- 125 г малини
- 20 г швидкорозчинного желатину
- 350 г Philadelphia Original
- 10 г ванільного цукру
- 40 грамів цукрової пудри
Приготування
-
КРОК 1 Подрібніть печиво в крихту, змішайте з розтопленим вершковим маслом. Утрамбуйте основу у форму для тарталеток (10 см Ø). Поставте в холодильник на годину.
-
КРОК 2 Відберіть ягоди. Помістіть по 5–6 малин у кожну форму.
-
КРОК 3 Збийте Philadelphia Original з ванільним цукром та цукровою пудрою вінчиком до однорідної консистенції.
-
КРОК 4 Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок. Швидко змішайте з сумішшю з крем-сиру.
Ложкою розкладіть суміш по формах. Охолоджуйте тарталетки протягом 2 годин. Перед подачею прикрасьте тарталетки рештою малини.
Смачного!