Повернутися до огляду рецептів

Міні чізкейк з малиною

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

35 хвилин

ПОРЦІЙ

5

Інгредієнти

  • 180 г пісочного печива
  • 90 г вершкового масла
  • 125 г малини
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 350 г Philadelphia Original
  • 10 г ванільного цукру
  • 40 грамів цукрової пудри

Приготування

  • КРОК 1 Подрібніть печиво в крихту, змішайте з розтопленим вершковим маслом. Утрамбуйте основу у форму для тарталеток (10 см Ø). Поставте в холодильник на годину.

  • КРОК 2 Відберіть ягоди. Помістіть по 5–6 малин у кожну форму.

  • КРОК 3 Збийте Philadelphia Original з ванільним цукром та цукровою пудрою вінчиком до однорідної консистенції.

  • КРОК 4 Желатин розчініть у невеликій кількостиі холодної води і залиште набухати на 30 хвилин. Далі желатин перелийте в сотейник і прогрійте, помішуючи, на повільному вогні до повного розчинення всіх крупинок. Швидко змішайте з сумішшю з крем-сиру.

    Ложкою розкладіть суміш по формах. Охолоджуйте тарталетки протягом 2 годин. Перед подачею прикрасьте тарталетки рештою малини.

    Смачного!