МИТТЄВИЙ ЧІЗКЕЙК
ПОРЦІЙ
16
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
15 хвилин
Інгредієнти
  • 150 г пісочного печива/бісквіту;
  • 125 г вершкового масла;
  • 3 пакунки крем-сиру Philadelphia Original (175 г кожна);
  • 200 г вершків (33-35% жирності);
  • 3 ст. л. лимонного соку;
  • 75 г цукру;
  • фрукти для декорування.
Приготування
1
КРОК 1
Покладіть печиво в пакет та подрібніть його качалкою або руками в дрібну крихту. Злегка розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами. Дно форми (Ø 26 см) вистеліть пергаментом, розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте, щоб вийшов щільний корж.
2
КРОК 2
Змішайте вінчиком Philadelphia, цукор і лимонний сік.
3
КРОК 3
Збийте вершки до піків. Повільно змішайте їх вінчиком з крем-сиром. Перелийте суміш у форму та охолодіть протягом 30 хвилин (краще більше). Прикрасьте свіжими фруктами перед подачею.
Порада
Для кращого результату використовуйте желатин в пластинах.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів