Шоколадно-манговий чізкейк
ПОРЦІЙ
12
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
Інгредієнти
  • 30 г темного шоколаду;
  • 175 г кантучині (італійське мигдальне печиво);
  • 75 г вершкового масла;
  • 7 листів желатину:
  • 1 стигле манго;
  • 1 апельсин;
  • 3 ст.л. сиропу бузини;
  • 2 шт. крем-сиру Philadelphia Milka по175 г;
  • 250 г йогурту (3,5% жирності);
  • 50 г цукру;
  • 30 г амаретті (італійське мигдальне печиво);
  • папір для випічки.
Приготування
1
КРОК 1
Грубо наріжте шоколад. Перебийте в крихту кантучінні. Розтопіть масло і шоколад.
Змішайте інгредієнти. Дно форми вистеліть пергаментом (22 см Ø) , розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте. Поставте в холодильник на 30 хвилин.
2
КРОК 2
Замочіть 3 листи желатину. М'якоть манго перебийте в пюре. З ¼ апельсину натріть цедру, вичавіть сік. Доведіть до кипіння пюре манго, сироп з бузини, апельсиновий сік і цедру. Додайте желатин, дайте суміші охолонути. З фруктового пюре вилийте декілька невеликих фігур у формі серця й остудіть їх протягом 1-2 годин. Решту пюре охолодіть, перелийте у форму та поставте застигати в холодильник.
3
КРОК 3
Замочіть 4 аркуші желатину. Змішайте Philadephia, йогурт і цукор. Поступово змішайте крем з желатином. Вилийте суміш на шар з манговим пюре. Поставте застигати у холодильник на 4 години. Прикрасьте серцями з пюре і крихтами амаретті.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів