міні чізкейки з малиною
ПОРЦІЙ
5
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
35 хвилин
Інгредієнти
  • 170 грамів печива Амаретті;
  • 120 грамів розтопленого вершкового масла;
  • 125 грамів малини:
  • 0,75 грама швидкорозчинного желатину;
  • 2 пакунки Філадельфії Original (175 г кожен);
  • м'якуш одного ванільного стручка;
  • 60 грамів цукрової пудри.
Приготування
1
КРОК 1
Подрібніть печиво, змішайте з вершковим маслом. Утрамбуйте основу у формах для тарталеток (10 см Ø). Поставте в холодильник на 30 хвилин.
2
КРОК 2
Відберіть ягоди. Помістіть по 5–6 малин у кожну форму.
3
КРОК 3
Перемішайте Філадельфію, ванільний м'якуш й цукрову пудру вінчиком до стану вершків. Приготуйте желатин згідно з інструкцією та додайте до суміші. Ложкою розкладіть суміш по формах. Охолоджуйте тарталетки протягом 2 годин. Перед подачею прикрасьте тарталетки рештою малиною.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів