Горіховий чізкейк з ягідним желе
ПОРЦІЙ
12
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
25 хвилин
Інгредієнти
  • 150 г пісочного печива з фундуком;
  • 60 г вершкового масла + для змащування форми;
  • 1 дрібка кориці;
  • 4 шт желатину в пластинах;
  • 1 лимон;
  • 3 упаковки крем-сиру Philadelphia Original (по 175 г);
  • 70 г цукрової пудри;
  • 275 г йогурту (3,5% жирності);
  • 75 г желе зі смаков смородини.
Приготування
1
КРОК 1
Перебийте печиво в дрібну крихту. Злегка розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами і корицею. Кілька ложок залиште для декорування. Форму (26 см Ø) змастіть маслом, розподіліть по основу, утрамбуйте, щоб вийшов щільний корж з бортиками. Бажано, щоб форма була роз'ємною.
2
КРОК 2
Замочіть желатин. З половини лимону натріть цедру і вичявіть сік. Змішайте Philadelphia, цукрову пудру, йогурт, цедру і сік. Суміш поступово додайте до желатину.
3
КРОК 3
Розчиніть ягідне желе. На бісквітну основу викладіть половину кремової суміші.
Змішайте половину желе з кремом і вкладіть новий шар. Повторіть процес. Охолоджуйте пиріг не менше 4 годин. Прикрасьте рештою крихти.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів