Чізкейк з динею
ПОРЦІЙ
16
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
Інгредієнти
  • 150 грамів пісочного печива;
  • 100 грамів вершкового масла;
  • 3 пакунки Philadelphia Original (по 175 г);
  • 300 грамів йогурту, 3,5%;
  • 1 лайм;
  • 1 пакетик швидкорозчинного желатину;
  • 200 мл тоніку;
  • 75 грамів цукру;
  • 300 грамів дині, кавуна;
  • 2 ст.л меду.
Приготування
1
КРОК 1
Подрібніть печиво та змішайте з розтопленим маслом.
Вистеліть форму (см Ø 26) папером для випічки. Утрамбуйте основу.
2
КРОК 2
Помийте лайм, натріть шкірку і вичавіть сік. Змішайте віночком Філадельфію, йогурт, 1 ст.л соку лайму, 1 ч.л цедри.
3
КРОК 3
Желатин розчиніть згідно з інструкцією в тоніку. Додайте цукор і підігрійте на вогні помішуючи поки желатин і цукор не розчиняться. Швидко змішайте з сирно-йогуртовою сумішшю. Перелийте суміш у форму. Охолоджуйте чізкейк принаймні три години.
4
КРОК 4
М'якуш дині, кавуна наріжте на маленькі кубики та змішайте з 1 столовою ложкою соку лайма. Прикрасити чізкейк. Додайте мед на чізкейк тонкими пацьорками.
Порада
Для ще цікавішого смаку спробуйте замінити диню на огірок.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів