Хрусткий та свіжий боул з копченою фореллю
ПОРЦІЙ
1
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
20 хвилин
Інгредієнти
  • 75 грамів нуту;
  • 4 редиски;
  • 50 грамів огірка;
  • 0,5 ч.л чорного кунжуту;
  • 1 ч.л оливкової олії;
  • 2 морквини — жовта і помаранчева;
  • жменя бебі шпинату;
  • 75 грамів копченої форелі;
  • 30 грамів крем-сиру Philadelphia;
  • 2 ст.л кокосової води;
  • дрібка солі, перцю.
Приготування
1
КРОК 1
Замочіть нут на 8 годин або візьміть консервований. Обсмажте його на пательні без олії протягом 3-5 хвилин.
2
КРОК 2
Помийте і обсушіть овочі. Редиску наріжте тонкими скибочками, огірок кубиками і як оливкова олія і кунжутна суміш.
3
КРОК 3
Моркву натріть тонкими довгими смужками. Шпинат порвіть руками на маленькі шматочки.
4
КРОК 4
Розкладіть всі інгредієнти в мисці. Змішайте Філадельфію з кокосовою водою і додайте в миску. Приправте сіллю і перцем за смаком.
Порада
Замість кокосової води також можна використовувати молоко або воду.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів