Барвисті літні рулетики з тунцем і манго
ПОРЦІЙ
2
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
25 хвилин
Інгредієнти
  • 1 жменя зеленої квасолі;
  • 1 морква; ¼ манго;
  • 1 ч.л. оливкової олії;
  • 1 філе тунця;
  • 1 лист синьої капусти;
  • 100 г скляної локшини;
  • 6 штук рисового паперу;
  • 3 ст.л. кокосової води;
  • 60 г Філадельфії з зеленню;
  • 1 ч.л. чорного кунжуту;
  • пару листочків базиліку;
  • 1 ч.л. лимонного соку.
Приготування
1
КРОК 1
Відваріть квасолю протягом 5 хв до стану аль денте, промийте холодною водою. Моркву очистість від шкірки й наріжте на вузькі смужки довжиною приблизно 10 см. Манго також наріжте 10 см брусочками.
2
КРОК 2
В оливковій олії обсмажте стейк тунця протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Дайте охолонути, а потім розділіть на смужки. Промийте синю капусту і наріжте на дрібні шматочки.
3
КРОК 3
Локшину залийте окропом. Дайте настоятися 5 хвилин, потім злийте воду і добре промийте.
4
КРОК 4
Наберіть в миску теплу воду і намочіть кухонну стільницю.
Занурте рисовий папір на 10 секунд у теплу воду і викладіть на робочу поверхню.
На один край паперу викладіть інгредієнти, акуратно згорніть в рулет, міцно притисніть і розкачайте з начинкою зліва направо. Присипте кунжутом.
5
КРОК 5
Для соусу змішайте кокосову воду і крем-сир Philadelphia з зеленню. Для смаку додайте дрібно нарізаний базилік і пару крапель лимонного соку.
Порада
Кокосову воду можна замінити на нежирне молоко або воду.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів