МІНІ ПІЦА З PHILADELPHIA З ЗЕЛЕННЮ ТА ЗАПЕЧЕНИМИ ЧЕРІ
ПОРЦІЙ
4
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
1 година 5 хв
Інгредієнти
  • 400 г готового охолодженого тіста для піци;
  • 2 ст.л. оливкової олії;
  • 300 г помідорів чері;
  • 1 щіпка солі;
  • 1 щіпка перцю;
  • 1 гілочка розмарину;
  • 3 стебла чебрецю;
  • 1 шт. крем-сир Phildelphia з зеленню;
  • 25 г смажених фісташок (без шкаралупи).
Приготування
1
КРОК 1
Розігрійте духовку до 200°С (верхнє / нижнє нагрівання) застеліть форму для запікання пергаментним папером. Розкачайте тісто для піци і виріжте 16 кружечків (приблизно диаметром 8 см). Викладіть міні-піци на лист для випічки і змасть трохи оливковою олією.
2
КРОК 2
Випікайте міні-піци в духовці (в центрі) протягом 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Тим часом чері помийте, обсушіть, розріжте навпіл і покладіть в посуд для запікання. Додайте решту оливкової олії, сіль і перець і очистіть трави від стебел. Все перемішайте і запікайте помідори в духовці 20-25 хвилин.
3
КРОК 3
Вийміть міні-піци з форми для випічки і дайте трохи охолонути. Потім намажте крем-сиром, додайте зелень і запечені чері. Грубо наріжте фісташки, постипте ними піцу.
Порада
Додайте більше свіжої зелені за бажанням.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів