Мангове морозиво з фісташками
ПОРЦІЙ
6
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
Інгредієнти
  • 1 великий стиглий манго;
  • 2 пакунки крем-сиру Philadelphia;
  • 1 ст.л. сиропу агави або меду;
  • 50 мл кокосової води або молока 1,5% жирності;
  • 1 ст.л. кокосової стружки;
  • 1 ст.л. солоних фісташок.
Приготування
1
КРОК 1
Манго очистіть, відділіть м'якоть від кісточки. Поріжте ¼ м'якоті на невеликі шматочки, а решту покладіть в подрібнювач. Додайте 1 пакунок Philadelphia, перемішайте до однорідності.
2
КРОК 2
Змішайте другий пакунок Philadelphia із сиропом агави та кокосовою водою. Наповніть 6 формочок для морозива по черзі сумішами крем-сир-манго, шматочками фруктів і сумішшю крем-сир-кокосова вода.
3
КРОК 3
Заморожуйте морозиво протягом 4 години або залиште на ніч у морозилці. Грубо наріжте кокосову стружку і фісташки, прикрасьте сумішшю готове морозиво.
Порада
Використовуйте формочки місткістю приблизно 75 мл.
Замість кокосової води можна використовувати молоко або воду, а замість сиропу агави — мед.
Фісташково-кокосову суміш також можна змішати з крем-сиром.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів