Гриль креветки з Philadelphia зелень
ПОРЦІЙ
4
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
50 хвилин
Інгредієнти
  • 24 шт очищених королівських креветок;
  • 200 г ананасу;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • 1 дрібка солі, перець;
  • 800 г барвистих помідорів;
  • 1 шт червоної цибулі;
  • 1 жменя горіхів кеш'ю;
  • 1 пакунок Philadelphia з зеленню;
  • 75 мл кокосової води або молоко 1,5% жирності;
  • 4 гілочки м'яти (за бажанням).
Приготування
1
КРОК 1
Промийте та промокніть креветки харчовим рушником. Нанизайте по 3 шт на шпажку.
Для маринаду очистіть і наріжте ананас на маленькі кубики. Вичавіть сік. Змішайте ананас, 2 столові ложки оливкової олії й половину соку, добре приправте сіллю і перцем.
2
КРОК 2
Збризніть маринадом креветки, накрийте кришкою і дайте їм охолонути протягом 30 хвилин. Тим часом вимийте помідори, висушіть їх, видаліть стебла і поріжте їх на шматочки розміром з укус. Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Обсмажте і подрібніть горіхи кеш'ю. Змішайте помідори, цибулю і горіхи кеш'ю в салат й викладіть на блюдо.
3
КРОК 3
Розігрійте гриль-пательню та обсмажте на ній шашлики з креветок протягом 2-3 хвилин з кожного боку.
4
КРОК 4
Для соусу змішайте в мисці до однорідності Philadelphia з кокосовою водою і рештою ананасового соку. Прикрасьте салат свіжою м'ятою і скропіть оливковою олією. Частиною соусу змастіть і салат.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів