Чізкейк з маракуйя
ПОРЦІЙ
12
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
20 хвилин
Інгредієнти
  • 50 грамів кокосового масла;
  • 200 грамів фісташки;
  • 250 грамів фініків без кісточки;
  • 4 пакунки Філадельфія Light;
  • 5 шт. маракуї.
Приготування
1
КРОК 1
Кокосове масло розтопіть в каструлі на повільному вогні. Подрібніть фісташки й фініки у блендері. Змішайте інгредієнти. Помістіть суміш у глибоку форму (22х18 см), рівномірно розподіліть її й утрамбуйте.
2
КРОК 2
Філадельфію рівномірно розподіліть по основі. Відправте в холодильнику на 1 годину.
3
КРОК 3
Маракуї розріжте і маленькою ложкою вийміть м'якуш. Викладіть на шар з Philadelphia.Чізкейк готовий!
Порада
Торт стане ще смачнішим, якщо ви дасте йому охолонути ще 10 хвилин у морозилці.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів