Чізкейк з чорницею
ПОРЦІЙ
16
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
Інгредієнти
150 г пісочного печива або бісквіту;
125 г вершкового масла;
3 шт. крем-сиру Philadelphia Original XL (175 г);
300 г йогурту (3,5% жирності);
3 столові ложки лимонного соку;
300 г свіжої або замороженої чорниці;
1 пакетик подрібненого желатину;
75 г цукру.
Приготування
1
КРОК 1
Подрібніть печиво качалкою або руками. Розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами і утрамбуйте в форму (Ø 26 см).
2
КРОК 2
Змішайте вінчиком Philadelphia, йогурт і лимонний сік. Обережно додайте чорниці.
3
КРОК 3
Розчиніть желатин згідно з інструкцією. Додайте цукор. Швидко змішайте з кремовою сумішшю.
4
КРОК 4
Викладіть суміш у форму. Охолоджуйте чізкейк не менше 4 годин.
Прикрасьте свіжими фруктами на ваш смак.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів