КЛАСИЧНИЙ ЧІЗКЕЙК З PHILADELPHIA ORIGINAL
ПОРЦІЙ
16
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
Інгредієнти
  • 150 г пісочного печива / бісквіту;
  • 125 г вершкового масла;
  • 2 шт. крем-сиру Philadelphia Original XL (300 г);
  • 300 г йогурту (3,5% жирності);
  • 3 столові ложки лимонного соку;
  • 1 шт подрібненого желатину;
  • 75 г цукру;
  • Фрукти для декорування.
Приготування
1
КРОК 1
Покладіть печиво в пакет та подрібніть його качалкою або руками в дрібну крихту. Злегка розтопіть вершкове масло, змішайте з крихтами. Дно форми вистеліть пергаментом, розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте, щоб вийшов щільниц корж. Форму бажано використовувати роз'ємну, деаметром 26 см.
2
КРОК 2
Змішайте вінчиком крем-сир, йогурт і лимонний сік.
3
КРОК 3
Желатин замочить в 150 мл холодній воді на 10 хвилин. Додайте цукор та нагрійте суміш, помішуючи, поки желатин і цукор не розчиняється. Швидко розмішуючи додайте крем-сир.
4
КРОК 4
Викладіть готову масу на основу. Кладемо торт або в морозильник на 40 хвилин, або в холодильник на 3-4 години. Перед подачею прикрасьте свіжими фруктами на ваш смак.
Порада
Для кращого результату використовуйте желатин в пластинах.
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
БІЛЬШЕ ВІДМІННІх рецептів